yesim434 Süper Moderators
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 52 Lakap : birtanem Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Sapık Taksi Şoförü, Diyalogları Perş. Ekim 02, 2008 11:58 pm | |
| Taksi şoförü : - Rahat mısın abla? Bayan Müşteri : - Rahatım rahatım kardeş... Taksi şoförü : - Arkana bişey ister misin? Yastık felan... Arkana bişey istersen seslen.
Taksi şoförü : - Seni nereye sürüyoruz abla? Bayan Müşteri : - Taksim'e Taksi şoförü : - Tamam sürürüz seni...
Taksi şoförü : - Bacım senin kapı açık galiba... Bayan Müşteri : - Hayır kapalı... Taksi şoförü : -Açık açık... Senin kapı açık... Kapatmak lazım...
Taksi şoförü : -Abla bak bu arabanın kapıları otomatik olarak kitleniyor biliyon mu? yani bağırsan da açılmıyor yaani. Bayan Müşteri : - Niye bağıracakmışım ayol?
Taksi şoförü : - Sigarayı şimdi mi içen, sonra mı içen bacım? Bayan Müşteri : - Neden sonra?
Taksi şoförü : - Popstardaki helenikiyi bizim Bayhan otelde götürmüş biliyon mu bacım? Yani hiç olmadık insanlar birbiriyle sevişebiliyor biliyor musunuz? Bu arada nereye gidiyos?
Bayan Müşteri : - Burası Taksim'e hiç benzemiyor şöför bey... Taksi şoförü : - Tamam abla ya. Belgrad ormanlarını geçince hemen taksime çıkıyoz zaten. Bu yol kestirme....
Taksi şoförü : - Ben sinemaya çok meraklıyım abla. Bak Coşkun Göğen ağabeymin hiçbir filmini kaçırmadım. Bayan Müşteri : - O kim ayol? Taksi şoförü : - Tecavüzcü Coşkun abla...
Taksi şoförü : - Bu yokuşu çıkamayız abla. Bayan Müşteri : - Ne demek çıkamayız? Yüküm ağır bi yolu yok mu? Taksi şoförü : - Geriye takarsak çıkarız bu yokuşu abla, geriye takmak lazım.
Taksi şoförü : - Gel öne otur abla. Bayan Müşteri : - Pardon.. Taksi şoförü : - Yani öne geç. Daha rahat, manzarası da iyi... | |
|
Orhan Cenk Admin
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 60 Nerden : Hattingen Lakap : Sevmek Güzel, -ESENBOGA-, -BEYAZATLI- Kayıt tarihi : 04/09/08
| Konu: Geri: Sapık Taksi Şoförü, Diyalogları Ptsi Ekim 06, 2008 10:25 pm | |
| bende taksicilik Yapiyorum gercek hayatimda , ama inan bazi konular gercek,, yinede gülmekten duramadim....
hahahahahaaaaaaaaaaaaa | |
|