| gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
azara Özel üye
| Konu: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 8:35 am | |
| sen yoksan ynaimda ben ölürüm sensizlik ölümden beter gelir sen varsan ben gülerim cunku senle olmak mutuluk verir hani gene yoksun ynaimda gene aksam oldu yildizlar cikti gene sensizim gecenin bir yarisi yildizlarla bas basa ama sensizim gökyüzunde seni ariyorum acaba bu yildiz o mu diye sesleniyorum sesime engel oluyor sus uyandiram en parlak yildiz o diyolar deger yildizlar ( ZARA | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: bir kere daha lanet ediyom Cuma Ekim 03, 2008 3:39 pm | |
| bir kere daha lanet ediyom seni tanidigim o ana gune kendime kahrediyom birkere daha niye niye insan sandin diye
insan degilmisin bilemedim gönlümü sana verdim silemedim seninle gecilmez sandim sevdami niye niye insan sandim niye
bir kere daha lanet ediyom seni tanidigim o ana gune iste söktüm kalbimi verdim deger bilene sen kahrol ben sevilip guldukce:))
imza azara calinti dgeildir dikkatiniza yurekten gelenlerdir | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: sevdami ikiye böldüm Cuma Ekim 03, 2008 3:43 pm | |
| sevdami ikiye böldüm birini sana digerini mezara gömdüm arasira ugrarda fatiha okursun diye sende kalani iyi sakla sevdalim
sakladikca gönlüne yasla cunku mezardaki kaldi torprak altinda ne varsa elinde kalanin degerini bil kokla
imza azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: öfkemi daga yazdim Cuma Ekim 03, 2008 6:12 pm | |
| öfkemi daga yazdim seni habersiz kalbime yazdim senden uzakta bu canimdan bezdim her gece sen diye seslendim
seslendim ama kendimden bezdim sesimi duyurmadim senle olamadim sensizde hic yasamadim hep agladim gene öfkemi senden habersiz daglara yazdim
belki bir gun gecerken görürsün diye hani umursayip okursun diye bir umut iste hani ya görün diye göründe beni seven diye offffff
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: Geri: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 6:17 pm | |
| hani diyorsunya beni sevme diye hani diyorsunya benden yar olmaz hani diyonya umutsuz ask hani diyonya unut beni diye
demesi kolay gelde sen unut unuta bilirsen tabiki unutamasin cunku ben seni ne kalbime ne beynime yazdim nede bagrima kazdim
olurya kalp atmaz olur beyin durur calismaz olur bagrim ayaz alir donarsin ben seni gözlerimde sevdim
gözlerim aglasa yikan diye kör olsa yol göster diye ölürsem gözlerimde kal diye seni senden habersiz sevdimmmm
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: Geri: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 6:27 pm | |
| gene aksam oluyor gun batiyor ufuklar karariyor icim daraliyor gene yoksun gelmedin gelipte görmedin görüpte su yuzumu guldurmedin
dön gel ey maralim ey yarali ceylanim sensiz olmuyor bu canim gel ceylanim sen gelki ben kendime gelem senin nefesinle ben can bulam
gene aksam oluyor icimde bir SIKINTI sanki canim cekiliyor sen yoksun diye bir gun ölecegim sen sen diye nerdesin yarali ceylanim dön ay yarim
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: Geri: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 6:31 pm | |
| gülü sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin korkuyu yasa gözlerinden okunmasin hasreti cek beli olmasin
beni sev kimse bilmesin agla ama agaldin duyulmasin yan ama dumanin cikmasin bagir sesin duyulmasin
öyle bir of ceki derinden olsun daglar taslar duysun dile gelsin öyle bir sev ki bu can kurban olsun olsun ki snein ugrunda ölsün
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: Geri: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 6:41 pm | |
| sen kimsin hic dusundunmu necisin hic dusundunmu kime kulluk edersin biliyonmu bilemesin bu sorulara yabancisin
alis gun gelcek tek tek sorulacak alis ki bocalamadan cevap veresin ya veremezsen hic dusundunmu orasi bu duyna degil mana bulaman
suydu byudu bu oldu söyle deyemesin sil ynei bastan diyemesin ölsende geri gelemsin cunku orasi saltanatin biti yer sorgu yeri bu yalan duynada yaptigini orda ödersin
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: Geri: gulu sev dikeni batmasin yasami sev iz birakmasin Cuma Ekim 03, 2008 7:12 pm | |
| ben seni sensizde seve bilirim senle dolu doluda olabilirim sen sevmesende ben gene severim senin canin sagolsun askin benim olsun
koyu ver ask badesi dolsun dolup dolup senle tasin seni senden habersiz sevip kahrolsun kahrolsunki sevdasi ölümsüz olsun
kizma bana haber anlamaz kalbim uzme beni dayanmaz yüregim sevmesende istemesende susssssss söyleme bir umut kalsin kalbimde sussss söyleme
sus seni sevmiyorum deme deyipte beni öldürme birak istiyor deyip kalbimi serinletem ama sevemiyo deyip yüregime su serpem susssssssss birsey söyleme
azara |
| |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: iki yuzlu insanlar Cuma Ekim 10, 2008 7:23 pm | |
| iKi YÜZLÜ INSANLAR
Ruhum hicranla dolu, yine özdeyim bugün Gün dogmuyor ufukta, karanliktayim bugün Sahtekar dünya degil, yasayan kullar bence… İkiyüzlü insanlar, her tarafta binlerce.
Dilde, ahkam kesmede ne hünerli bilseniz Kac mazlumu aglattı… Gözyasini silseniz. Ayip eder her zaman, utanmiyor ki densiz.. Aslinda bu siirde onu anlatmam yersiz…
Her insanin yaninda, vardir böyle tilkiler Uyaniktir her daim… seytanlar bile ürker. Dis yüzleri pek parlak, cilalidir cilali Kalp gözüyle bakinca, görünür katrani
Ey ALLAH’ım büyüksün, senden korkmayan nice… Bir hesap günün vardir, bilirim ki pek yüce Yüzü baska, özü baska ikiyüzlü bu kullar… Hesap günü gelince, olur mazlum kuzular.
Bilmezler ki eskisi, degil hesap ters döndü… Parlayan isiklari bu mizanda hep söndü. Mazlumlarin ahlari, cikacak bir bir elbet… Sabret güzel kardesim, sabret de o gün seyret…
Tüm forum dostlarina armagan olsun benden... _____________________________________________________________________
Bana okudun mu diye sormayin kitap okumadim insan okudunm kitabi insanindan ayri görmeyin insani sinirsiz umman okudum... | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: perisanim Cuma Ekim 10, 2008 7:30 pm | |
| bu perisan halimi beni atan SENSIN, inandim sana....ama kandirdim, ümitlerim bir anda yikilmis, acilarin icinde ezildim bitmisim, kime ne ,benim acilar, gözyaslarina kim anladi benim bu perisan halimdan mutsuzluk kiraladim ben bu DÜNYADA
öylede veda edecem bu dünya....Perisanim Perisanim azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: azara git basimdan Cuma Ekim 10, 2008 7:44 pm | |
| azara Git Basimdan azara git basimdan ben sana göre degilim Ölümüm birden olacak seziyorum. Hem kötüyüm karanligim biraz cirkinim Azara git basimdan istemiyorum.
Benim yagmurumda gezinemezsin üsürsün Dagitir gecelerim sarisinligini Uykularimi uyusan nasil korkarsin, hicbir dakikami yasayamazsin. Azara git basimdan ben sana göre degilim. Benim icin kirletme aydinligini hem kötüyüm karanligim biraz cirkinim
Isligimi denesen hemen düsürürsün, gözlerim hizlandirir tenhaligini Yanlis sehirlere götürür trenlerim. Ya ölmek ustaligimi kazanirsin, ya korku biriktirmek yetisini. Acilarim iyice bol gelir sana, sevincim bir türlü tutmaz sevincini. azara git basimdan ben sana göre degilim. Ümitsizligimi olsun anlasana hem kötüyüm karanligim biraz cirkinim.
Sevindigim anda sen üzülürsün. Sonbahar ugultusu duymamissin ki icinden bir gemi kalkip gitmemis, uzak yalnizlik limanlarina. Aykiri bir yolcuyum dünya genis, Büyük bir kulak cinliyor icimdeki. Cetrefil yolculugum kesinlesmis. Sakin baska bir sey getirme aklina. Azara git basimdan ben sana göre degilim, ölümüm birden olacak seziyorum, hem kötüyüm karanligim biraz cirkinim. Azara git basimdan seni seviyorum...
imza azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: duygularim karma karisik Cuma Ekim 10, 2008 7:47 pm | |
| duygularim karman karisik
acilar sarsada beni hergün hergece
duygularim karman karisik
kim bilir sende benim gibimisin
kim bilir acilarlami pisirdi bu hayat senide
kim bilir izdiraplar perdesimi geldi seninde yanina
kim bilir bu hayat ne cok yordu senide | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: aci yanimsin Cuma Ekim 10, 2008 7:49 pm | |
| aciyan yanim kanayan yaramsin
hadi sök al alabilirsen sana olan sevgimi
gel zorla kopar kopara bilirsen
sen sil at birkenera yok say yasamadigin bir gercek say
hadi cikart at yüregimden sana olan askimi
kolaymi kolaymi saniyordun
sen sildin sen bitirdin bende bittirimi sandin
ben askimi hafif yasamadim ben sana olan sevgimi
bu yürekte bosa tasimadim sen olsanda olmasanda
yoklugun ates olsa beni hergün biraz daha yaksa
ben simdiki seni deyil o sevdigim seni seviyorum
askim simdiki sana deyil o zamanki sana
simdi sende herkes gibisin simdi defolllllllllllllllllllllllllllll
gene hatirlatam alinti degil kendi siir im azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: yanarmiydi? Cuma Ekim 10, 2008 7:50 pm | |
| Yanarmiydi yüregin benim gibi sende sevseydin icini acitirmiydi sende sevseydin kahrourmuydun yoklugundan aci cekmekten sende sevseydin gecen gündüzün yedigin ekmek ictigin su olurmuydu sende sevseydin benim olurmuydun ben seninle var oldugum kadar sende sevseydin o zaman ne üzülürsün ey aski yasamamis insan sen zaten hic sevmemisinki | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: gözlerimdeki duamsin Cuma Ekim 10, 2008 7:52 pm | |
| gözyasimdaki duamsin her agladigimda yine senin icin agliyorum sen geliyorsun aklima seni seviyorum diye bagiriyorum derin bir ic cekip seni düslüyorum gözlerim doluyor senin icin dua ediyorum sarkilar dinliyorum teseli buluyorum yine ben o sarkilarda seni hatirliyorum aklimdaki tek kelime seni seviyorum kendimle dertlesiyorum bosver düsünme o mutlu olsun diyorum ben yinede seni SENI SEVIYORUM
azara | |
|
| |
azara Özel üye
| Konu: alismak cok zor Cuma Ekim 10, 2008 7:54 pm | |
| ALISMAK COK ZOR
SEN GIDELI UZUN ZAMAN OLDU
BEN ALISAMADIM YOKLUGUNA ZAMAN SU GIBI AKIP GITTSEDE
ALISAMADIM YOKLUGUNA BIR SAVAS VERIYORUM BELKI KENDIMLE
BELKIDE ZAMANLA BELKIDE YOKLUGUNU KABULENMEK ZOR GELIYOR
BILMIYORUM ALISAMADIM YOKLUGUNA
NE COK SEVMISIM SENI SEN GIDINCE ANLADIM BENDEKI SENI