Simsek-FM Simsek Fm Paylasim Forumuna Hosgeldiniz |
|
| 43ZORBEY43 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
43ZORBEY43
| Konu: 43ZORBEY43 C.tesi Ekim 25, 2008 9:17 pm | |
| [b]-Yeşili severim ama gözlerinin rengini sevdiğim kadar değil, güneşi severim amagülüşünü sevdiğim kadar değil, ağlamayı severim ama gülmeyi sevdiğim kadar değil, insanları severim ama seni sevdiğim kadar değil.
-Ne kadar tatlı bakıyorsun gözlerinin içine şeker mi sakladın. -Güneş mi doğdu yoksa sen mi gülümsedin? -Seni tanıdım ve tüm dualarım kabul oldu. -Yüzüne bakınca geleceği görüyorum.-
Gözlerinin içine bakmak sevgi dolu bir aşk filmini seyretmek gibi.- Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmeyeceğim. -Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakamıyorum. -Gözlerim güneşi görmedi senden sonra hasretin ateşi sönmedi senden sonra
-Baksaydın görebilirdin, her şey gözlerimdeydi gözlerimde bir damla yaş vardı ağlayamadım; o bir damlada sen vardın anlayamadın… -Okyanuslarda büyüttüm sevgimi rüyalarımda hep sen vardın... -Yüreğin sıkışır, nefesin daralır, gözünden yağmur yaşlar boşalır; yanarsın sönmek bilmez, kovalarsın gitmek bilmez, bu aşka gücün yetmez sende ağlarsın…
-İsyan eden kalbimi biraz olsun duy yeter; aşka susayan gönlümü seveceksen sev yeter... -Korkma sakın gecelerden yıldız gibi parlayacağım; uzaklarda yalnızım sanma nefes gibi içinde, gölgen gibi peşinde, kan gibi canındayım…
-Bir çiçek olmak isterdim; dağlarda gezmek için, bir rüzgar olmak isterdim; mutluluklara esmek için, bir aşk olmak isterdim sadece senin olmak için… -Sen bazen dudağımdaki gülücük, bazen yüreğimdeki ateş bazen gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimde en büyük parçamsın
-Boşuna arama kendini gözlerimde… Çok uzun zamandır gözlerimde değil kalbimdesin. -Seni gittiğim her yere taşıyorum, sevgili! O yüzden yabancı gözlerde aramıyorum gözlerini.
-İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum. -Aynaya bakınca seni değil kocaman bir yürek ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm .-Karşımda dur gözlerimi kapatıp seni seyretmek istiyorum.
-Gözlerim seni göstermiyor diye gözlerime bakmıyorum. -Gözlerim sende kaldı bir daha istemeye utandım. -Görmedin mi? Karanlıkta sana göz kırptım. -Gözlerimle sana esir olacağıma ya
seni gözlerimden silerim ya da seni kalbime nakşederim.- Öyle sarılmıştım ki sana aramızdan rüzgar geçmezdi. -Ruhun dudaklarını kullanıyorsa öpebilirsin. Yok eğer ruhun dudaklarından kopmuşsa yok hayır dur öpme.-
Seni yeterince anlatmadılar diye gözlerime hesap sordum. -Gözlerim gözlerine vurgun olduğundan beri artık her şey anlamını yitirdi. Artık her şeye senin gözlerinden bakıyorum. -Sana öyle bir sevgim var ki, sana bu sevgiden zarar gelmesin diye bakmaktan korkuyorum.
-Bakışlarımın ölülüğünden sevgimin diriliği okunur. -Titrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeye dolar. Üşürüm -ben senin yanında. Çünkü varlığın içime serinlik verir.
-Seni gözlerinden seyredemiyorum. Bana kalbinin gözlerini aç. -Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum. -Ben senin yüzünden çektiğim her şeye razıyım. Ama senin benim yüzümden azap çekmeni istemem.
-Acını acım bilerek acını yüklenmek istiyorum.- Açılırken avuçlarım sessizliğe ellerinin içindeyim. Ağlamak geliyorsa içinde, ağla; gözyaşının içindeyim. -Dokunsan haykıracak bıraksan ağlayacağım.
-Kim ağlasın gülüşlerine. Kim gülüp geçsin insanların çekilmez dert dediklerine -Göz yaşların neden düşer o gözlerinden bilmem ki? Yıldızlar yere düşmezdi benim bildiğim… -Dağ düştü üstümüze yıkılmadık ama; insan değdi tenimize acısı yıktı bizi.
-Sensiz geçirdim tek bir an yokluğunda ki sevgine vurulan bir düğümdür. -Gözlerimde bir damla yaş olduğun gün, korkarım ki seni hiç bırakamayacağım .-Birlikteliğimiz ayrılığın zirvesinde devam etmeli.
-İnsanlar seni tanımak istiyor, sen ise bana kendini tanıtıyorsun. -Ben bir insanı sevme cesaretini gösterdim. Sen ise bir insan olma cesaretini gösteremiyorsun. -Sen sende olmak istersin ama sende olan nerde olmak ister bilir misin?
Sen seni bil. Sende olan varacağı yeri bilir. -Sen insanlar için var olmalısın. İnsanların senin için var olmasını istememelisin. -Dünyayı değiştirmeden evvel, dünyanın seni değiştiremeyeceği bir sağlamlığı elde etmeye çalış.
-Gökler temizdir yerlerse çamur. Gökleri isteyen ışığı bulur. Yerde kalansa çamurda yürür. -Artık kimseler senin dünyana giremiyorsa sen herkesin dünyasına girmişsin demektir
.-Böldün aydınlığımı, karanlığım sende kaldı. -Beni insanlarda arama, kendinde ara beni. -Sen hangi dünyanın insanısın. Gerçeklerin mi doğruların mı? -Yıllara bölüyorum geceleri bitmiyorlar. Ne diye sensiz böyle zor geçiyor zamanlar.
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: cok gördüm C.tesi Ekim 25, 2008 9:19 pm | |
| [b]Çok ümitler gördüm, ümitlenmedim hiçbirinde, seni ilk gördüğümde ümitlendiğim gibi Çok gözler gördüm, dalmadım hiçbirinde, gözlerinin içine baktığımda hayallere daldığım gibi
Çok sözler duydum, mutlu olmadım hiçbirinde, bana söylediğin güzel sözlerden mutlu olduğum gibi Çok ellere dokundum, titremedim hiçbirinde, ellerine dokunduğumda titrediğim gibi.
Çok kokular duydum, heyecanlanmadım hiçbirinde, teninin kokusunun beni heyecanlandırdığı gibi Çok aşklar yaşadım, yaşamadım hiçbirinde böyle bir aşkı, senin bana tattırdığın gibi
Çok tutkular yaşadım, aşık olmadım hiçbirinde, ilk sarıldığımda sana aşık olduğum gibi Çok ihtiraslar gördüm, bağlanmadım hiçbirinde, sana tüm benliğimle bağlandığım gibi
Çok dudaklar tattım, yanmadım hiçbirinde, dudaklarının bedenimi yaktığı gibi Çok sevgiler gördüm, sevmedim hiçbirinde sana aşık olduğumda seni sevdiğim gibi
Çok hatıralar gördüm, hiçbiri bırakmadı bende, senin kalbimde bıraktığın izler gibi Çok yalnızlıklar gördüm, kalmadım hiçbirinde, ayrıldığımızda yalnız kaldığım gibi
Çok gözyaşları akıttım, akıtmadım hiçbirinde, seni kırdığımda pişmanlıktan gözyaşlarımı akıttığım gibi Çok ayrılıklar yaşadım, ağlamadım hiçbirinde, seninle ayrıldığımız zamanki gibi Çok mezarlar gördüm, yatmak istemedim hiçbirinde, seni kaybedersem yatmak istediğim gibi
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: Ates C.tesi Ekim 25, 2008 9:22 pm | |
| [b]Güneşin batışında bulursun yalnızlığını en çok İçindeki sessiz ürpertiyi büyütür karanlık Sıcaklığına sarılmak istersin cananın ama yoktur Ben geldiğinde tükettim karanlık yalnızlığımı
Gökyüzünde bana kalan o son yıldızımdın O gece sen parlamıştın en çok diğerlerinden Aydınlanmıştı seninle karanlık yalnızlığım Aydınlığı böylesine bilmemişti gözlerim
Aşk mucizeler yaratırmış be güzelim Bilmediğin ellerde ne yürekler yanarmış Beklemediğin yollardan ne aşıklar dönermiş Ben yaşanmamış o mucizelerde buldum seni
Ilık ılık içine akan sabah güneşleri vardır Bir anda soğutur ayaz keser bütün bedenini Beklersin hep uzak yollardan gelmeyecek birini Ben umutsuz ayazlarımda buldum seni, hoşgeldin
Soframda aşımın tuzuymuşsun katamadığım Kahvaltımda çayımın şekeriymişsin atamadığım Yokluğunda sensiz yaşamadığım hayatımın Sen her bir anının hem tadı hem de tuzuymuşsun Verdiğin sonsuzluk ötesi bir lütuftur bilemezsin Ölmem gayri bunca sevgiyle düşleyemezsin Paramparça köz köz olsa her bir hücrem Artık ölmezliktir kalbim asla anlayamazsın
Şimdi tam deminde vaktin, gitme zamanıdır diyorsan En ışıltılısında gecemin, aydınlıkları alıp gideceksen Yüreğime yine yalnızlık ekip umursamayacaksan Ben beklerim eskiyen yıllar gibi, elveda diyemem
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: ATES1 C.tesi Ekim 25, 2008 9:32 pm | |
| [b]Seni seviyorum kırpma gözlerini Nefes alsın bu can, örtme karanlığı üstüme Çarem sensin dertsiz bırakma beni Seviyorum seni sonbahar sancısı ol düş omuzlarıma
Böyle başlasın sevdası fotoğrafımızın Kış olmasın katilimiz ayaz vurmasın dallarımıza Gömülü kalmayalım zalim beyaza Anlık heves bilmesin yüreğimiz
ilkbaharın ilk güneşini Bırak bizden olmayanların olsun yalancı mevsim Çöl bilmeyelim sevdanın ateşini Eş tutmayalım kavrulmuş toprakları yağmurlara
Onlar ki yazın susuz toprakları Islanmaya hazır bildiğin Yalandan kurumuşDudakları Hasretin yükünü alıp sırtıma
Desem yağmur yağ üstüme Yangınım rüzgardan bir bulut Yapraklarımı komaz dalımda damağımda Sevinçlerim kursağımda takılı kaldı
Hüzünlerim hep dudağımda ıslık sağ salim sapa sağlam Hep aynı hep büyük Hüzünlerim benim sana dair umutlarım Hiç bitmez ezberlerim unutmadığım
Merdiven dayasam da aydınlığına sabahın Çıkamadan bitiriverirdim basamakları Sırf galibi olmayayım diye seher yıldızının Kırılıp parçalanmak benim adım
Soyadım yapıştırmak Anam babam sevdam kardeşim yeniden sevmek Seni ben yapan yüreğim olur yine Seni seviyorum, sonbahar sancısı ol düş omuzlarıma
Böyle başlasın sevdası fotoğrafımızın Derdi ol bu ömrün Bitecekse en ıslak yerinde kalalım bulutların Bitecekse üstümüze çöksün sevdanın nemi Şimşek bu gözler yıldırım düşsün avuçlarımıza Bitecekse el tutuşalım öyle bitsin
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | yesim434 Süper Moderators
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 52 Lakap : birtanem Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: 43ZORBEY43 C.tesi Ekim 25, 2008 11:59 pm | |
| Eline yuregine saglik paylasim icin tesekkürlerr | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: SARI SARMASIGIM Ptsi Ekim 27, 2008 12:19 am | |
| [b]Göz kapakları açılacak ağır ağır yüreğinin... "Yaklaş" diyeceğim taa derinden, Gönlümün koridorlarına gireceksin. Yaklaş ey sevgili...Yaklaş, en güzel aşk...
Sarıl, sarmaşık sarı gülüm... Pencereler olacak taş duvarlarda Herbirinde değişik manzaralar... Her gün başka senDeğişik durumlarda...
Yürü, sen başkasın Oyalanma küçük mutluluklarla. Yaklaş...Yaklaş...Biraz daha, Bak ne söyleyeceğim kulağına
Konuşmasan da olurYavaşça aralansın dudakların Yaklaş, su sızmasın aramızdan Sırılsıklam olalım terden... Sen ve ben herşey olalım bu gece...
Geçelim kendimizden... Fısılda, aralansın dudakların, Bir gül yaprağı değil misin sen?.. .Yaklaş ey sevgili...Yaklaş... Sarıl, sarmaşık sarı gülüm...
Bir gül yaprağı değil misin sen? Sen de geçeceksin... Bahar yağmurları dökülecek gözlerinden, Dineceksin...Kanatlarımdan kopan bir tüy gibiYere ineceksin...
Bir gökkuşağı uzanacak benden,Bineceksin... Eteklerinde yıldızlar olacak,Yürüyeceksin... Sorularının yanıtı olacak bir bakış,Seveceksin..." Yaklaş" diyeceğim gecenin bir yerinden,
Sesim yankılanacak koridorlarda,Ürpereceksin... Göz kapakları açılacak ağır ağır yüreğinin...
ATES MEHMET
| | | 43ZORBEY43
| Konu: SENSIZLIK Ptsi Ekim 27, 2008 12:26 am | |
| [b]~~~ S£nSizLiK ~~~
Seni Tanıdıktan Sonra Hep KızmıŞımdır Zamana Ne Çabuk GeÇiyor Diye Oysa Şimdi Ben Seni SenSizLikLeYaŞamaYa MahKumum Nede Zor Seni Sadece RüyaLarımda YaşatmaK.
ßenim oLmayacağını ßiLiyordum AnLatsam sevgimi aŞkımın KarşıLıkSızKaLaCağından ŞüpeLeniyor ve KorkuyorumAğzından ÇıkaCak ßir "HayıR" Cevabı ßeni ParamparÇa etmeye YeteCektiR.
Herkes MutLuluğun Tadını ÇıkarırKen BenAyrıLıkLarı Ezberler Ve SenSizLiğime KahrederdimOysa ßen GözLerine ßakıp Yüreğine DaLmak İçin neLer vermezdim
Hiç ßu kadar ÇareSiz KaLmamıştım. ÇatLamıŞ DudakLarın Suya muhtaÇoLduğu Gißi ßende Sana MuhtaCımHer GeCe HayaLLer KurarDım Kurduğum Hayallerde ßiLe sen oLmazDın
Sabaha Kadar Uyutmazdın ßeniGece Gündüze KavuŞurkenßen hala Sana KavuŞamıyordumßu ÇareSizLik ise ßeni Kahrediyordu. Yüreğimi ParÇaladığın yetmezmiŞ
gibiŞimdide ßeynimi kemiriyorsuN Doğmayı ßekLeyen GüneŞ gißi ßekLiyordum Seni ßıkmıŞtım artık aCı çekmekten ve AyrıLıkLarı ezberLemektenMutluluğa
HaSret kaLmıŞtı Yüreğim Hiç ßir zaman CesaretLi oLamadım Ama Yine ßen Senden HaberSizSeni SenLe YaŞıyorDuM ÇünKü SevdimiGerçekÇi Allahına KadaR SeviyorDum
Yıllar Çabuk Geçti ßen Seni HayaL ßiLe edemiyorum HayaLin ßiLe artık ßenden UzaKSonra GözLerim NemLendi YanakLarımdan yaşLar SüzüLüverdi Tutamadım Kendimi Ve aĞLattın ßeni ağLadım
UmutLarım ßir FiLm Şeridi gibi Geçiyordu akLımdan Sanki Bir Kağıdın Yanıp RüzgarLa SavruLmaSı gißi Tüm UmutLarım artık yok oLduOLsun ߣ PrenSesim ßeLki sana Sahip oLamamıŞtım AmaŞunu ßiLmeni isterim Ki ßende YarattığıN Senißenden Kimse Kopartamaz ÖmrümCe SeveC£ğim.....
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: BIR SENMI Ptsi Ekim 27, 2008 12:30 am | |
| [b]Yağmurlar düşerken körpe bağına Süzülür damlalar gül yaprağına Takılıp gurbetin hüzün ağına Bir sen mi solarsın SevgiLim
Sarıp dikenlere gönül acını İndirme başından ümit tacını Rüzgarda savrulan ipek saçını Bir sen mi yolarsın SevgiLim
Eserken başında bahar yelleri Okşarsın hasretle açan gülleri Andıkça geldiğin ırak yerleri Bir sen mi dolarsın SevgiLim
Seller feryad eder dağlar ses verir Bir ömre bir sevda sanma az gelir Şimdi her gönülde bir ah yükselir Bir sen mi ağlarsın SevgiLim
Denizler dalgalı alınlar sisli Yollar sıra sıra engel dizili Herkesin ateşi içinden gizli Bir sen mi yanarsın SevgiLim
Coşkun akan seldim duruldu kalbim Gurbet eller gezdim yoruldu kalbim Aşkın hançeriyle vuruldu kalbim Bir sen mi kanarsın SevgiLim
ATES MEHMET
En son 43ZORBEY43 tarafından Perş. Ekim 30, 2008 5:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: herseyım sen Ptsi Ekim 27, 2008 12:33 am | |
| [b]HERSEYIMSIN SEN
Kendimi öyle yalniz hissederim ki, Sensiz bu karanlik gecelerde. Sicakligini, kokunu duymayi beklerim, Imkansiz oldugunu bildigim halde.
Ne olur gel artik,Bitsin bu özlem, bu umutsuzluk. Dinsin bu gözyaslarim. Tek mutlulugumsun inan bana. Okudugum her siirde,Dinledigim her sarkida,
Sanki sen varsin,Gözyaslarimi tutamiyorum. Seninle cok mutluydum ben, Mutsuz olmam gerektigi halde bile. Senin sevgine hic inanmadim,
Ama benim sevgim yetiyordu ikimize. Beni öylesine aldin ki benden, Inan kim oldugumu unuttum. Aklimda bir tek sen varsin,Baska birsey düsünemez oldum.
ATES MEHMET
| | | yesim434 Süper Moderators
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 52 Lakap : birtanem Kayıt tarihi : 08/09/08
| Konu: Geri: 43ZORBEY43 Ptsi Ekim 27, 2008 4:59 am | |
| Selam bu siirlöerin hepsi sizemi ait bildirirsen sevinirim ve sana ait se altina isimlerini yazar misin | |
| | | 43ZORBEY43
| Konu: Geri: 43ZORBEY43 Salı Ekim 28, 2008 10:09 pm | |
| SEVME ZALİM
Nerede bir sevdalı görürsen elleri kanlı Durda beni düşün ey sevdalı Her şiirimde hasret,her şiirimde göz yaşı Her şiirimde sen varsın Ağlamaktan sıkıldım sevda çekmekten yıkıldım Bu koskoca bedeni mi sen yıktın sen yıktın zalim.
Her kışın sonuda ilk bahar Her gecenin doğuşunda güneş var Bu nasıl rüya uyandır beni dünya Bir isteğim var senden korkma sevmem birdaha
Korkum ecel değil ecelden sonrası Korkum ölüm değil ölümden sonrası Korkum sen değil zalim senden senden sonrası
Yine gözlerim doldu sabahı beklerken Yine ellerim titredi sana şiir yazarken Bir uçurumun kenarındayım sanki MeHtAbI seyrederken Dostlarımdan ayrıyım bir mapusane damında
Karanlık denizlerde yelken açıp yol alabilsem Sensiz sokaklarda volta açıp içebilsem Bir sigara dumanı gibi içime çekebilsem Dostlarımdan ayrı bi mapusane damında... ATES MEHMET | |
| | | | 43ZORBEY43 | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|